HemCatoblepasBoksläpp 25/2 2017 – Toner av guld
Bokomslag Toner av guld, Lupina Ojala

Toner av guld är en roman och en sång sprungen ur ett samarbete mellan författaren Lupina Ojala och sångskrivaren Astor Wolfe. Tillsammans skapar de en berättelse där Ojalas sagovärld Yddrios möter Wolfes förtrollade Awalwint. Mellan skira och spruckna klanger tonar skiftande livsöden fram.

Om sången
Toner av guld är ett ledmotiv till Lupina Ojalas roman med samma namn. Under arbetets gång har författaren och kompositören låtit text och musik färga varandra i ett ömsesidigt utbyte. På AstorWolfe.com kan du höra Astor sjunga Toner av guld och flera andra sånger.

Om boken
De svar Lue söker om sitt och weloifolkets ursprung finns i kejsardömet Tebidiar, men där visar sig allt bli annorlunda än han förväntat sig. Trots sin avsky för besvärjare blir han snart en stormästares lärling och flyttar in i palatset med de tusen gyllene klockorna. Medan han försöker förstå vem han är dras han in i intriger, konflikter och kärleksaffärer. När mer än hans eget öde står på spel gäller det att göra kloka val. Vem kan han lita på?

Om Catoblepas förlag

Catoblepas förlag ger ut svensk fantasy av nya spännande författare. Hos får du veta det mesta om vilka väsen som döljer sig i våra svenska städer och skogar, eller så kan du följa med på en resa till främmande världar för att uppleva något helt nytt. Vår målsättning är att ge ut välskriven och underhållande fantastik som berör.

Kommentarer inaktiverade.